Syömään!

Olipa kerran vegaani, gluteeniallergikko ja lihamestari. He menivät H2Ö:hön ja saivat kaikki vatsansa täyteen herkullista ruokaa.

H2Ö:n festivaalikansan nälän taltuttajat:

Turkulaisten sydämet valloittanut Gaggui Kaffela festaroituu H2Ö:hön peräti kahden Kaffelan voimin. Gagguin kaikki tuotteet tehdään itse ja kahvit valmistetaan juuri jauhetuista pavuista, joten luvassa on kaupungin parhaimpia erikoiskahveja ja kuppigagguja.
#erikoiskaffe #kuppigaggu #kaupunginparas

Soul Mama’s Kitchen tarjoaa fuusioruokaa suurella sydämellä. Maman värikkäässä ja herkullisessa arojen ja vuoristolaisbarbaarien menussa kohtaavat itä ja länsi.
#vegan #hamppuproteiini #seitankebab

Poo Pía Thai valmistaa herkullisia thaimaalaisia kotiruokia suomalaiseen makuun. Kullanruskeaksi paistetut, rapeaan vehnäkuoreen käärityt kevätrullat ovat Poo Pía Thain nimikkoherkku.
#thaiherkut #kevätkääryleet #vegan

Elämys Expressin viettelykset valmistuvat käsityönä, Porvoon lähiseutujen luonnonmukaisia raaka-aineita ja sesongin herkkuja hyödyntäen. Mehevät pizzat valmistetaan alusta alkaen itse ja paistetaan puu-uunissa.
#lihapizza #vegepizza #hamppupesto #chorizo #mozzarella #hotdog #homemadedrinks

Turkulainen Miss Klose Smokery & BBQ kärrää smoukkerinsa Ruissalon telakalle ja hemmottelee nälkäisiä muhevalla BBQ-sapuskalla.
#liha #bbq #savustus #drool #vege

Roots Kitchenin keittiössä kokataan laadukkaita vegaanisia herkkuja nuorekkaalla ja rennolla otteella, eri maanosien makuja ja raaka-aineita yhdistellen.
#banhmi #patonki #vegan #seitan #gluteenitonsalaatti #korianteri #kikherne #meze #tofu #munakoiso #taboulleh

Jyväskyläläisinstituutio Ravintola Rentukka tunnetaan tukevista nälän- ja darrantaltutusherkuistaan.
#halloumburger #possuburger #kanaburger #englishbreakfast

Tomakon repertuaariin kuuluvat ajattomat festariklassikot.
#kebab #mättö

The Alexander’s on isän ja kolmen veljeksen perustama perheyritys, joka tarjoaa street foodia monien eri maiden vivahteilla höystettynä.
#gyros #streetfood #bursa

Hodai tarjoilee kiinalaista kasvisruokaa, joka ei yllätä mausteisiin tottumatonta länsimaalaista liiallisella tulisuudella.
#nuudelit #tofu #kevätrulla #curry #herkkulautanen

Lucky Vegan totesi Ranskassa työskennellessään, että “varför Paris, vi har ju Åbo” ja saapui rakkauden kaupungista Turkuun ruokkimaan nälkäiset herkullisella mätöllä. Koko menu on vegaaninen!
#vegan #burger #kebab #hotdog #ranskalaiset #makkaraperunat #bbq #kesärulla #kevätkääryle #sipsikaljavegaanit

Suomalaisen katuruoan pioneeri Street Gastro tarjoilee H2Ö:ssä rehellisiä makuja festarikansan nälkää tyydyttämään. Tuoreista ja raikkaista raaka-aineista tehdyt täytetyt leivät kätkevät tänä kesänä sisälleen pitkään haudutettujen lihojen lisäksi täysin uuden vegaanisen vaihtoehdon.
#katuruoka #seitan #vaasankatu

Festica tarjoilee kiinalaisia ateriaelämyksiä, joiden mehevyyden takaavat tuoreet vihannekset. Festica käyttää annoksissaan paljon luomu- ja lähiruokaa, eikä erityisruokavalioitakaan ole unohdettu.
#nuudeli #curry #wokki #kevätrulla

Tarjolla on gluteenittomia, maidottomia ja vegaanisia annoksia. Annosten hintahaarukka on 2–14€.

Pienempään nälkään sopii erinomaisesti Yosan kauravälipala. Lisäksi alueella on myyntipisteitä, joista voi ostaa Club Maten ja Wostokin virvoitusjuomia. Kun kofeiinin kaipuu iskee, hätiin rullaa Kaffillari.