Osallistu Galleria Jäniksen sanajahtiin

Mut nahina laineil’ on haituvaa /

Loppu syleillen kohdataan /

Näköpiirin luulaivue valjastaa /

Aikamme tullut on ___________.

 

H2Ö:n ja Galleria Jäniksen tutkimustiimi vietti tavallisen pölyistä päivää arkistojen syvyydessä löytäessään Mikki Hiiri merihädässä -kappaleen kauan vaietun säkeistön. Mutta voi! Tiimin rähmäkäpälät ovat kadottaneet säkeistön viimeisen sanan. Mikä kumma se olikaan?

22.–23.7. festivaalialueen eri kolkkiin on ripustettu yhdeksän (9) Mikin Kaarnapurren pelastusrengasta. Jokaisessa pelastusrenkaassa on yksi (1) värillinen kirjain. Etsi eriväriset kirjaimet ja järjestä kirjaimista viisun viimeinen sana. Sanassa on yhteensä yksitoista (11) kirjainta – jotkut alueelle ripustetuista kirjaimista toistuvat sanassa useammin kuin kerran.

Kun olet keksinyt, millainen sana kirjaimista rakentuu, lataa kuva yhdestä löytämästäsi kirjaimesta Instagram-kuvapalveluun tunnisteella #mikkihiirikilpailu maanantaihin 25.7.2016 mennessä. Liitä kuvan tekstikenttään myös löytämistäsi kirjaimista koostuva sana sekä tunnus @h2ofestival (eli näin: #mikkihiirikilpailu voittajasana @h2ofestival). Huomaathan, että profiilisi tulee olla julkinen, jotta kilpailukuvasi löytyy.

Mikki Hiiri -kilpailu

Kilpailun voittaja saa Galleria Jäniksen valikoimasta taideteoksen sekä H2Ö:n vuoden 2016 festivaalikassin. Vaikka et vastaisi oikein, niin huoli pois! Myös muiden ansiokkaasti vastanneiden kesken arvotaan H2Ö:n festivaalikasseja. H2Ö ottaa yhteyttä voittajiin Instagramin välityksellä.

Galleria Jänis toivottaa H2Ö-festivaalin yleisölle onnekasta jahtia! Lisätietoja kilpailusta voi kysyä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen media@h2ofestival.fi.

MISSÄ: FESTIVAALIALUEELLA
MILLOIN: 25.7. ASTI

Galleria Jänis on voittoa tavoittelematon ikkunagalleria Jarrumiehenkadulla Turussa, lähellä rautatieasemaa. Gallerian toiminnasta vastaavat Maja Breife, Hans-Peter Schütt ja Simo Ruotsalainen.