Matkaa & majoitu

Onko kyyti Turkuun varmistettu? Entä majapaikka? Tästä alta saat vinkkejä!

Merellinen hostellimajoitus

Aurajoen suulla sijaitseva Laivahostel Borea tarjoaa H2Ö:n festivaaliyleisölle 15% alennuksen kahden vuorokauden viikonloppumajoituksen hinnasta seuraavasti:

1 hh 49e / 1 yö tai 84e / 2 yötä
2 hh 72e / 1 yö tai 133e / 2 yötä

Hintoihin sisältyy majoitus kansilla 2, 3 tai 4, liinavaatteet (itse pedattaviksi), pyyhe, aamusauna sekä aamupala ravintola Kristinassa. Kaikissa hyteissä on oma wc ja suihku. Osassa hyteistä on kerrossänky ja hytti voi olla myös ikkunaton.

Varaukset tulee suunnata Laivahostel Borean sähköpostiin osoitteeseen hostelborea@turku.fi. Varausta tehdessäsi muistathan mainita taikasanan H2Ö!

Hostelli vahvistaa kaikki varaukset lähettämällä varausvahvistuksen varaajan sähköpostiin.
Tarjoushinnan saamiseksi on festivaalilippu esitettävä vastaanotossa sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Majoitus Borealla tuppaa olemaan melko suosittua, joten kannattaa varata hytti vikkelästi!

Ruissalon kylpylä

Festivaalikävijöillä on myös mahdollisuus edulliseen kylpyläyöpymiseen H2Ö:n yhteydessä – Ruissalon kylpylä tarjoaa 20% alennuksen kaikista huoneluokistaan. Huonevaraukset voi tehdä kylpylän nettisivuilla, ja muistathan merkata varaustunnukseksi H2Ö!

Huoneisiin pääsee tulopäivänä klo 14.00 lähtien, ja huoneiden luovutus tapahtuu lähtöpäivänä viimeistään klo 12.00. Huoneiden hinta sisältää aamiaisen, vapaan sauna- ja allasosaston käytön sekä kuntosalin käytön. Omalla autolla tuleville on ilmainen pysäköinti kylpylän parkkipaikalla.

Alennusta hyödyntävävien yöpyjien tulee esittää festivaalilippu sisäänkirjautuessa.

Festivaalimatkat Turkuun ja takaisin

Jos aiot matkustaa Turkuun jostain muualta Suomesta, suosittelemme hyödyntämään Onnibusin linjoja. H2Ö:n kävijänä saat nimittäin 20% alennuksen kaikista Turkuun liikennöivistä Onnibus-linjoista. Alennus on voimassa 18.-24.7.2016 kuljetuista meno- ja paluumatkoista. Matkalippuja voi ostaa Onnibusin nettisivuilta.

Lunasta alennus kampanjakoodilla H2016 (hoo kaksi nolla kuusitoista).
Alennuslipulla matkustavien tulee esittää festivaalilippu kuljettajalle.