Juomaan!

Anniskelujumalat ovat siunanneet vuoden 2016 H2Ö:tä ja vapauttaneet festivaalikansan pienistä krouvikarsinoista. Anniskelualue on laajentunut hurjasti viime vuosista, joten ostetun juoman kanssa voi tehdä huomattavasti mittavampia tutkimusretkiä kuin koskaan ennen.

Perinteisten juottoloiden lisäksi festivaalialueella on erikoisuuksia moneen makuun.

Cocktailbaarissa tarjoillaan raikkaita klassikkodrinkkejä, jotka valmistetaan tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Tiskin takana hääräävät Bar4:n virtuoosimaiset juomataikurit, jotka ovat keränneet kokonaisen sarjan alan mestaruuspalkintoja.

Drinkkimenu:

Whisky Sour
Vodka Lemonade
Cucumber Sour
Negroni

Sailor Gimble
Aperol Spritz

Viinimaailman kattaus sisältää kokonaisen värisarjan maukkaita nektareita: punaista, valkoista, kuohuvaa ja roseeta. Viinibaari sijaitsee vehreän puiston siimeksessä, jonne voi pystyttää piknikin. Viinimaailmasta saa vilttejä lainaksi ja vaikkapa kokonaisen pullon mukaansa. Protip: piknik ei ole Piknik isolla P:llä ilman herkullista ruokaa, jota voi käydä hakemassa ennennäkemättömän monipuolisesta ruokamaailmasta!

Veistämön erikoisolutbaarissa hemmotellaan mallasjuomien ystäviä. Baarin valikoimaan sisältyy Polar Monkeysin, Stallhagenin sekä Ice Beaverin virkistäviä käsityöoluita. Vuoden 2016 festivaalin erikoisuus on Ice Beaverin kanssa yhteistyössä luotu H2Ööl, jota on tarjolla rajoitettu erä.

Ice Beaverilla on oma myyntipiste myös Lepakkotalolla. Ice Beaverin läheisyydessä kaveeraavat lisäksi Wostokin sekä Club-Maten alkoholittomat myyntipisteet.

Novelle Plus -mocktailbaari tuo H2Ö:hön valikoiman tuoreita hedelmiä, meheviä marjoja ja kesäisiä yrttejä, joista valmistetaan alkoholittomia drinkkejä. Voit myös itse kokeilla baarimestarin kenkiä ja tuunata Novellen aineksista mieleisesi makuelämyksen.

Ice Beaver & H2Ö
Ice Beaverin ja H2Ö:n yhteistyön tuloksena on syntynyt rajoitettu erä H2Ööliä.

Mitä näille tyhjille pulloille ja tölkeille pitäisi tehdä?

Ostoksen yhteydessä veloitetaan 1 euron pantti. Keskellä festivaalialuetta on palautuspiste pantillisille tölkeille ja pulloille. Palautuksesta saa omansa takaisin 1 euron hyvityksen muodossa. Tyhjiä tölkkejä ja pulloja voi palauttaa myös anniskelupisteille, jolloin hyvityksen saa ostoksen yhteydessä. Novellen mocktailbaarilla on oma erillinen panttipiste myyntitiskin läheisyydessä.