H2Ö välittää taidetta

Festivaalialueella nähdään 22.–23.7. yli 40 taiteilijan tai kollektiivin teoksia, jotka edustavat laajasti taiteen eri aloja. Videotaide, erilaiset installaatiot sekä katutaide kulkevat sulavasti käsi kädessä performanssin ja veistotaiteen kanssa. Ammattitaiteilijoiden töiden lisäksi H2Ö tuo esille Turun Taideakatemian ja Taideyliopiston Kuvataideakatemian lahjakkaiden opiskelijoiden taidetta.

H2Ö saattaa myös taiteilijat ja taiteen ostajat yhteen. Taiteilija ja ostaja ovat taidekaupan ainoat osapuolet, sillä emme ota mitään välityspalkkiota myydyistä teoksista.

Jos olet kiinnostunut tekemään taidehankintoja H2Ö:ssä tai etsit uutta yhteistyökumppania ja haluat lisätietoja tapahtuman taiteilijoista ja teoksista, lähetä sähköpostia osoitteeseen taidevalitys@h2ofestival.fi. Me olemme sinuun yhteydessä!

Monitaideohjelman paperiversioon voi tutustua Bar Ö:ssä sekä Turun Asemapuiston Lippakioskilla heinäkuun aikana. Käy kurkkaamassa tähän mennessä varmistetut taiteilijat ja kollektiivit taidesivulta! Taiteilijakaarti kasvaa jatkuvasti.

Teos: Lilli Haapala / Biocommunication, 2016
Teos: Lilli Haapala / Biocommunication, 2016