Vuohi on hulluna

Kuva: Lotta Salonen

Kuva: Lotta Salonen

Vuohi on hulluna

Vuohi on hulluna on 5 x Sylvi Keskonen, 1 x bändi ja 1 x esitys. Sylvi turhautuu, painii, laulaa, soittaa poppia, kantria ja noisea, antaa anteeksi, tilastoi, pärjää, kasvaa strategisista paikoista, tulee iholle ja on ihan yhtä hyvä kuin kaikki muutkin.

Vuohi on hulluna on oululaisen Impivaara-yhtyeen esittämä ja harrastajaoululaisen esitystaiteilija Louna-Tuuli Luukan ohjaama esitys, josta H2Ö:ssä nähdään kolme erilaista episodia, joista voi nauttia yhden, kaksi tai jokaisen.


MISSÄ:  PONTTOONI
MILLOIN:  LA 23.7.  klo 17  – Vuohi on hulluna, osa / 
LA 23.7. klo 19   – Vuohi on hulluna, osa 2

//

Vuohi on hulluna

Vuohi on hulluna is 5 x Sylvi Keskonen, 1 x a band and 1 x a performance. Sylvi gets frustrated, she wrestles, sings, plays pop, country and noise, forgives, compiles statistics, gets along with her life, is able to grow her strategic body parts, gets under your skin and most importantly is as good as everyone else.

Vuohi on hulluna is a performance performed by Impivaara, a band from Oulu, and directed by a wanna-be Oulu-citizen and a performance artist Louna-Tuuli Luukka. Three different Vuohi on hulluna -episodes will be performed on H2Ö festival. You can watch and enjoy one, two or all three of them.

 

WHERE: PONTTONI
WHEN:  Saturday at 5pm – Vuohi on hulluna, part 1. /
Saturday at 7pm – Vuohi on hulluna, osa 2.