Tyynyt

Lauantai
KLO 20:00
SUULI
tyynyt_kansi_3

No niin, Mr. Oisalo. Tyynyt oli buukattu jo viime vuoden H2Ö:hön, mutta u did not make it. Mitä oikein tapahtui?
Muistan itse metsästäneeni sopivaa kosketinsoittajaa bändiin jossain vaiheessa.

Joo, tulossa kyllä oltiin, mutta lopulta levyn valmistuminen myöhästyi kolmella kuukaudella ja lisäksi treenikämppä – jossa oli tarkoitus aloittaa treenit kevään 2015 aikana – sai purkutuomion. Ja ikään kuin siinäkään ei olisi vielä tarpeeksi mutkia matkaan, niin tosiaan kokoonpanosta puuttui kosketinsoittaja. No mutta luvattiin tulla seuraavana vuonna, jos vaan uusi mahdollisuus saadaan.

Minkälainen keikkakokoonpano lopulta on?

Keikkakokoonpanohan on täydellinen, eli:
bassossa Jaakko Vastapuu
kitarassa Teemu Vilmunen
koskettimissa/kitarassa Samuli Virtanen
ja rummuissa Niko Kauranen
niin ja minä laulan ja kitaroin

Levy-yhtiö ei välttämättä komppaa, mutta mä tykkään sun tyylistä toimia matalammalla profiililla, kuin ehkä olisi mahdollista. Tai, niin mä oon jotenkin ajatellut, ettet hirveästi tykkää tuputtaa ”tuotetta” nimeltä Tyynyt, vaan luotat siihen että hyvä musiikki löytää aina perille. Kerro, jos mä oon ihan hakoteillä?

Tulihan tuosta levystä hieman vihjaistua somessa – levy-yhtiön promotoiminnan lisäksi – mutta aika pian se eräänlainen alkuvauhti on kuitenkin annettu ja miten siitä sitten eteenpäin, niin se jää aina nähtäväksi.

Mikä sulle on tärkeintä elämässä?

Tärkeintä elämässä on tämän elämäksi kutsutun illuusion ja sen epätäydellisen täydellisyyden jatkuva ihmetteleminen, kyseenalaistaminen ja muokkaaminen mielikuvituksen hiustrimmerillä/puskutraktorilla.

Milloin Tyynyjen kakkoslevy ilmestyy?

Tyynyjen kakkoslevy? No se latautuu omia aikojaan ja lupaa kysymättä musiikinkuluttajien kännyköihin ja älylippalakkien korvaläppiin sitten kun sen aika on. (2017?)