Putsch ’79

Asut Berliinissä. Mitäs sinun arkeen siellä kuuluu, Sami Liuski?

Töitä ja rentoutumista, sopivassa suhteessa tietenkin. Työskentelen eräälle Brittifirmalle äänisuunnittelijana ja tietenkin teen edelleen musiikkia ja välillä keikkailen. Ei valittamista.

Putsch ’79 on viettänyt hiljaiseloa viime vuodet, ainakin julkaisujen puolesta. Teettekö Paulin kanssa säännöllisesti kuitenkin uutta musaa?

Emme ole oikein musiikkia viime aikoina yhdessä tehneet, mutta tarkoitus olisi pian taas verestellä vanhoja muistoja. Ajat muuttuu… Lisäksi molemmilla omia kiireitä ja emme ole vain saaneet aikaiseksi kaiketi. Aaltoliikettä… Olisikin jo aika! Olemme molemmat tietenkin tehneet musiikkia tahoillamme.

Missä ja milloin keikkailitte viimeksi? Onko tietoa?

Jaa, tästä on jo jokunen hetki. Olisikohan ollut viimeksi Hollannissa. Ei olla keikkailtu aktiivisesti viime vuosina, mikä tekee tästä keikasta myös erityisen ja odotan todella innolla että pääsee taas soittamaan Putschin liveä!

Esiinnyit joku vuosi sitten ILMIÖ:ssä Bangkok Impact-nimellä. Jäikö festivaalista joitain erityisiä muistoja? Mitään odotuksia H2Ö:n suhteen?

Paikkahan oli todella hieno, ja festarit tosi mukavat. Omalla keikalla oli kyllä todella loistava meininki, en itse asiassa odottanut niin kovaa keikkaa! Keikka vielä myöhästyi hiukan ja ihmiset häipyivät kun edellinen bändi lopetti, mutta lopulta tanssilattia (tai lava) olikin täynnä! Joku naikkonen yleisöstä onnistui myös keskeyttämään keikan muutamaksi sekunniksi kun tuli sörkkimään lavalle ja painoi läppäristä nappia joka pysäytti sekvensserin! Ei vissiin digannut musasta … Ei vaan, pyyteli kyllä anteeksi jälkeenpäin, joku hetkellinen mielenhäiriö. Odotukset ovat tietenkin kovat H2Ön suhteen. Mukava tulla nauttimaan Suomen kesästä ja festareista!

Mitä mieltä olet selfiekepeistä?

Olen säästynyt näiltä.